no words.

det står på 0. sorry..

<3


sunshine in the rain

Fina fyran var fin idag. Bjussar på lite bilder igen sen dne 29/1, bara för att jag älskar dom.
Kamera: Nikon D3100 manuell.

Handikappad jävel.

Överlevde uppsatsskrivningen iaf. dock satt jag och sov 1h i början vilket gjorde att jag fick tuffa på som ett ånglok sen för att hinna i tid.
iaf. sen så hade vi en genomgång inför det kommande filmprojektet vi ska göra i skolan. Vi ska mixa ihop en film på 1min. kommer bli skooooooooooj!
Nu sitter jag och kollar på några filmer/bilder på mig och pawlo. tröttnar aldrig haha och taggar lagom inför lördag! wooopi
Förövrig känner jag mig extremt handikappad utan en telefon. det går u bara inte!

No Ajfån

nu ligger min fåne på lagning. när den är klar är den nyyy! fast jag kom på nu i efterhand att alla mina 1000 bilder kommer försvinna och jag har inte säkerhetskopiera telefonen :O haha. men dom sa att det tar 1-3 arbetsdagar, så jag HOPPAS att jag hinner få den innan helgen! vet inte hur jag ska klara mig utan den. tur är har man ju världens bästa syrra som lånar ut sin hahah.
men nu ska jag sova! tagga till nationella imorrn lixom..

SÅHÄR SÅg den ut, fram och baksida + att jag hade tappat några glasbitar. rip <3

NP och kaos.

Idag har vi skrivit vårat första nationella i världshistorien. Svenska såklart oxå. Var rätt så chill, vissa frågor var som om man vore dum eller något.
Just nu håller pappsen och jag (läs=bara pappa) på att fixa om mitt rum! har totalrenoverat det och än är det inte klart! I söndags målade vi och möblerade lite och nu håller vi på att skruva upp lite småsaker. Kommer bli awesome när det är helt klart. garanterat.
Fick bli en liten gammmaaal bild på Linn och Ganda!

En bild säger mer än 1000 ord.


Look at my horse, my horse is amazing

Har ridigt Pawlo två dar irad nu, han har totalförändras och är nu superpossitiv och vill arbeta! är asabajsakul verkligen! tagga tusen till nästa lördag.
min bästa minigris <3