duktig ponny

poni hoppade som en gud idag, och vi satte tom ett nytt höjdrekord, trots min extrema höjdskräck för hinder över 90cm haha. så himla fin var hon hela passet, och det var så himla kul att rida henne! och snart drar tävlingarna igång igen, hallelujah!


allt har en mening.

jag har legat vääldigt lågt med bloggningen kan man säga. Allt har en anledning men varför ska jag skylla på det? Har mått väldigt dåligt dom senaste dagarna, som har sett ut på ett ungefär: Sova-> skola -> sova osv.
inge ork alls och en konstant huvudvärk. men men.
Imorgon ska jag träna hoppning, som jag inte har gjort på veckor!! hör o häpna lixom :o får se hur det går, är alltid lika kul haha.
men jag är iaf sjukt glad att ni fortfarande har gått in på bloggen, ska försöka slänga in inlägg lite då och då tills jag mår bättre.


fett cool.

😎


fina hästen


Inför morgondagen.

Efter en heldag på Boda Borg är mina ben heelt blåslagna och kroppen utslagen, tog verkligen på ALLA krafter!
Åkte lite tidigare därifrån till stallet för att hinna rida o packa inför imorgon. Han var väldigt fin idag när jag red, dock var det så halt så man kunde bara rida på fyrkantsspåret typ.
Övade ännu lite på halter o det blir bara bättre och bättre för varje gång! så kul!
Filma gick inte då jag inte han rida innan det böev mörkt, men ni får enstaka jättedåliga mobilbilder, hoppas ni står ut.
BTW vill vi sticka ut litegrann och se iaf snyggast ut om det går kasst, så jag knoppade honom hehehe. tycker själv att han blev skitsnygg, ska nog tvinga Fanny att ha det när hon hoppa ;)))


05.59

Godmorgon alla glada! Ska alldeles strax åka ut till Tullinge för att möta upp alla andra stallbrudar, för idag ska vi dra till boda borg hahah!!
Åker till stallet nån gång i eftermiddag för att rida Apollo, packa och fixa lite för morgondagen. Idag utlovades film, och då tänkte jag även att presentationen om honom kunde komma upp!
Hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi senare under dagen :)